Oktobermötet och övrigt på gång

Oktobermötet och övrigt på gång

posted in: Okategoriserade | 0

Oktobermötet:
Datum: 16 oktober.
Tid: Kl: 19.00.
Plats: Norra Ålidhemsskolan (ingång från den sida som vetter mot Ålidhems Centrum

På oktobermötet får vi lyssa till Nisse Nordström som är månadens fotoutvikare. Nisse berättar om sitt fotointresse från början och hur det utvecklats tills idag.
Snabbcupstemat är: ”Siluett”
Kommande månadsmöten detta år är planerade till den 20 november och julgröten blir den 11 december.

Övrigt information

  • Ålidhemsutställningen som regelmässigt brukar genomföras på Ålidhemsbiblioteket november månad är framflyttad till februari månad nästa år. Temat var fastställt till ”2018” för årets utställning och det temat håller öven för februari.
  • DIFO genomförs i Skellefteå den 22 oktober.
  • Utställningen Alva Kultur på Universitetssjukhuset har vernissage den 26 oktober. Utställningen pågår till den 20 november.
  • NND inbjuder till Workshop den 18 november i ämnet ”DINA BILDER” (se närmare information härunder)
    Personligt uttryck i bilder. Har du funderat på vad som är speciellt med dina fotografier? Varför väljer du att göra dem precis som de är? Det går att skildra samma motiv på många olika vis. Vi gör många val omedvetet, men ändå mycket konsekvent. Det syns vem som står bakom vilken bild. Vi ägnar en dag åt att visa och berätta om våra bilder och diskutera vad som gör dem till våra. Att prata om vilka val vi gör och varför, är ett sätt att bli medveten om sin egen kreativa process och utvecklas i sitt personliga bildspråk.Ta med två olika bilder av samma motiv eller två bilder som du tycker hänger ihop, men som också har viktiga olikheter.Norra Norrlands distriktet har det stora nöjet att inbjuda er till en workshop med Stina Lundin konstnär verksam i Vännäs/Umeå utbildad på Umeå konsthögskola och håller kurser i konst, teckning och bildseende .På workshopen tittar vi på bilder och funderar över komposition, uttryck m.m. se inbjudan. (kom ihåg att ta med 2 stycken egna bilder).
    Medlemmar betalar 200 kr, för icke medlemmar är kostnaden 300 kr, Betala till Pg 68 56 34-8 eller när ni dyker upp .
    Föranmälan krävs, anmälan till intresseanmalan@nndfoto.com

Kaffe ingår, lunch går vi ut och äter.
Vi träffs i Flabbs lokaler Köpmangatan 15 Vännäs
Söndag 18 November 09:30-ca15:30
”Dina bilder”
WORKSHOP MED STINA LUNDIN

Follow Bert Grahn:

Latest posts from