Höstupptakt 2020

posted in: Okategoriserade | 0

Det försenade majmötet, på grund av corona pandemin, genomfördes den 22 augusti utomhus vid Hamptjärnstugan. Ett tjugotal klubbmedlemmar slöt upp i ett typiskt augustiväder. Förutom att vi umgicks, grillade korv och pratade sommarens fotoäventyr så var det stora ämnet klubbmästerskapet vars resultat tidigare meddelats, men där tillfället nu var att dela ut de olika utmärkelser som var aktuella.
Att Cecilia Lindqvist är en duktig fotograf har vi nog vetat sedan länge. En verklig dokumentation på detta är årets klubbmästerskap där Cecilia segrade i samtliga grenar av mästerskapet. Cecilia utsågs till Årets Fotograf som baseras på resultaten från årets olika fototävlingar, dessutom knep hon första platsen i gruppen bildkollektion. samt både första och andra plats i enstaka digitalbilder. Stort Grattis till Cecilia!
Övriga topplacerade var Åke Anderssons andra plats i bildkollektion samt tredjeplats i gruppen enstaka digitalbilder och samt Anders Johansson en tredje plats i gruppen bildkollektion.
Bilder och jurykommentarer kan ses under menyn Galleri/klubbmästerskap 2020